Uusi tulokas X-sarjaan

Fujifilm on esitellyt uuden X-sarjan kameramallin, jonka suurimpiin vahvuuksiin kuuluu hybridietsin.

torstai 11. syyskuuta 2014

X100T on uusin malli Fujifilmin X-sarjassa, jonka kamerat ovat hienostuneesti muotoiltuja, kompakteja mutta yhtäkaikki aktiivisille valokuvausharrastajille suunnattuja tuotteita. Tämän mallin ominaisuuksista pistää silmään erityisesti hybridietsin, jossa on sekä uudentyyppinen sähköinen etäisyysmittari ja automaattinen valaistuksensäätö. Muita X100T:n rakennusaineksia ovat 16 megapikselin APS-C X-Trans CMOS II -kenno, EXR II -prosessori ja kiinteä 23 millimetrin Fujinon-objektiivi, jonka valovoima on F2.

Kolmituumaisen näytön tarkkuus on 1 040 000 pistettä. Tässä kamerassa on entistä suurempi liikkumavara valotuksenkompensaation säätämisessä ja seitsemän Fn-painiketta millä säätää kameran toimintoja. Valittavana on myös entistä useampia filmitehosteita, kuten esim. Classic Chrome. X100T tulee myyntiin marraskuussa noin 1 400 euron hintaan.

Samaan aikaan Fujifilm esitteli uuden version säänkestävästä X-T1-kameramallistaan lisänimellä Graphite Silver. Nimi viittaa hopeanväriseen monikerrospinnoitteeseen. Kauniin kuoren sisällä on 16,3 megapikselin kuvakenno ja sähköinen Oled-etsin sekä lisäksi monia X100T:n ominaisuuksia. Sähköisen sulkimen lyhin valotusaika on peräti 1/32 000 sekunti. Malli tulee myyntiin niinikään marraskuussa noin 1 400 euron hintaan. Sekä hopeinen että musta versio tästä mallista saavat joulukuussa uuden laiteohjelmistoversion, joka tuo mukanaan monia parannuksia ja uudistuksia toimintoihin.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!