Vaihtoehto peilijärkkärille

Canon on päivittänyt G-malliensa sarjaa toiminnoiltaan nopealla kameralla, jossa on erittäin valovoimainen objektiivi ja wi-fi-verkkoyhteyssovitin.

perjantai 23. elokuuta 2013

Canon tuo markkinoille useita kompaktikameroita, joista tässä esittelemme mallin nimeltä PowerShot G16. Siinä on viisinkertainen optinen zoom, joka vastaa kinokoon polttovälialuetta 28-140 mm. Kamerassa on Digic 6 -prosessori ja 12,1 megapikselin 1/1,7-tuumainen cmos-kenno. Valovoima on vakuuttava F1,8-F2,8.

Tämän kameran vahvuuksiin kuuluu sarjakuvausnopeus: se ottaa ensimmäiset viisi kuvaa 12 kuvan sekuntinopeudella ja sen jälkeen yhdeksän kuvaa sekunnissa. G16 -kamerassa on monipuoliset käsisäädöt ja mahdollisuus kuvata raakatiedostoja. Lisäksi kamerassa on kaksitasoinen valintakiekko, videopainike, mukautettava valitsin etupuolella, valitsin takasivulla ja pikapainike.

G16 on ensimmäinen PowerShot G -sarjan malli, jossa on langaton yhteys, joten kuvat voi jakaa helposti tuoreeltaan sosiaalisissa medioissa, jos käytössä on samaan aikaan internet-yhteys, taikka puhelimen tai taulutietokoneen kautta. Wi-fi-ominaisuuden ansiosta kuvat on myös tuoreeltaan helppo varmuuskopioida pilvipalveluun tai tietokoneeseen joko käsin tai automaattista synkronisointia käyttäen. PowerShot G16:n suositushinta on 599 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!