Yllättäviä malleja Las Vegasin messuilla

Valokuvamessuilla USA:ssa on esitelty Casion taskukamera, jota voi kutsua automaailmasta lainatulla termillä vauhtihirmuksi.

torstai 12. tammikuuta 2012

Exilim EX-ZR15 -malli on markkinoiden nopeimpia kompaktikameroita ja on näinollen hyvä lisä raskaalle ja kömpelölle järjestelmäkameralle. Uutuus on kuvausvalmis vain 0,99 sekunnissa käynnistämisensä jälkeen. Valmistajan mukaan tarkentamiseen kuluu 0,13 sekuntia, ja kahden kuvan ottamisen välinen aika on vain 0,29 sekuntia. Sarjakuvauksella kamera ottaa kolme kuvaa sekunnissa.

Aikaa säästyy myös tietokoneella kuvaamisen jälkeen, sillä ZR15:ssä on useita käteviä ominaisuuksia, kuten HDR-toiminto: kamera ottaa useamman eri tavalla valotetun kuvan samalla kertaa. Sen jälkeen valotukset sulautuvat yhdeksi kuvaksi, jossa on sävyjä sekä valossa että varjossa. Tämä malli pystyy tuottamaan hyvän tuloksen kontrastikkaissa tilanteissa, joissa moni muu luovuttaa. Ominaisuus toimii myös videoita kuvattaessa, ja Exilim kuvaa sitä täytenä teräväpiirtona.

Optiikka vastaa polttoväliä 28-196 mm, eli optinen zoom on seitsenkertainen, ja panoraamatoiminnolla saa kuvia, jotka vastaavat kuva-alansa suuruuden puolesta 17 millin laajakulmaotoksia. Resoluutio on 16,1 megapikseliä, ja hintaa kertyy noin runsaat 300 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!