GoPro siirtyi 4K-aikaan

Vauhtiurheilun harrastajien suosimalla GoPro-kameralla voi nyt kuvata huipputarkkaa 4K-videota. Uuden GoPro Hero 4 -malliston kameroissa on myös entistä paremmat ääniominaisuudet.

tiistai 30. syyskuuta 2014

GoPro-kamerat ovat olleet suosittuja silloin kun kuvataan vauhdikkaita tilanteita, kuten erilaisia urheilutemppuja, tekijän näkökulmasta. Nämä kamerat ovat ennen kaikkea kompaktin kokonsa, lujuutensa ja hyvän käytettävyytensä ansiosta menestyneet harrastajamarkkinoilla, mutta niiden kuvanlaatu ei ole huipputasoa. Mutta äskettäin julkistetun Hero 4 -sarjan myötä GoPro vahvistaa asemiaan myös niiden keskuudessa, jotka vaativat entistä parempaa kuvanlaatua.

Sarjan paras malli Hero 4 Black tallentaa 4K-videota peräti 30 kuvan sekuntinopeudella ja perinteistä teräväpiirtoa (Full HD) 120 kuvan sekuntinopeudella, joten myös näyttävien hidastusten tekeminen käy mukavasti. Tallennetun äänen laatu on nyt entistä parempi, ja kuvapuolelta kannattaa mainita myös entistä paremmat hämäräkuvausominaisuudet. Hintaa kameralla on 480 euroa. Pikkuveli Hero 4 Silver on ensimmäinen GoPro-kamera, jossa on kosketusnäyttö. Sekin tallentaa 4K-videota, mutta vain 15 kuvan sekuntinopeudella, ja hidastuksissa on tyydyttävä HD-tarkkuuteen. Tämän mallin hinta on 380 euroa. Molemmissa on entistä 50 prosenttia nopeammat langattomat (wi-fi) ominaisuudet.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!