Olympukselta uusi Tough-toimintakamera

Hauskaa kuvaamista uudella toimintakameralla

Olympus tuo markkinoille näppärän Tough TG-Tracker -toimintakameran, joka kestää kovaa käyttöä ja antaa runsaasti tietoa kuvausolosuhteista kuvauksen aikana.

tiistai 24. toukokuuta 2016

Olympuksen kestävien Tough-toimintakameroiden sarja on ollut markkinoilla kymmenkunta vuotta, ja nyt sarjaan on tulossa uusi malli, joka haastaa muut pienikokoiset toimintakamerat.

Uusi Tough TG-Tracker näyttä tavalliselta videokameralta, ja kuvaamisen lisäksi myös valokuvien videoiden katsominen sillä on suorastaan uudenlainen kokemus.

Uutuuskamerassa on näet peräti viisi sensoria, jotka tunnistavat korkeuden ja syvyyden, lämpötilan, kiihtyvyyden, suunnan ja koordinaatit. Näin kuvaaja saa kaikki olennaiset kuvaustiedot.

Mukana sovellus

Ilmaisen Olympus Image Track -sovelluksen avulla voidaan tallentaa sekä kuvia ja videoita mobiililaitteen kautta, kun samalla näytölle tulee tietoa mm. vedensyvyydestä ja sijainnista.

Kuvauksen aikana kuvaaja näkee näytöltä myös kuvausreitin korkeuseroineen.

Tough TG-Tracker ei vähästä säikähdä. Se kestää pudotuksen 2,1 metrin korkeudesta, se on vesitiivis 30 metrin syvyyteen saakka, pakkaskestävyys on -10 astetta, ja kamera on pölytiivis. Lisäksi se kestää 100 kilon painon.

Erikoislaajakulma

Video on 4K-laatua, kamerassa on viisiakselinen kuvanvakausjärjestelmä. Tough TG-Trackerissa on erikoislaajakulma, joka vastaa kinokoon 14 mm:n optiikkaa, ja valovoima on F2. Objektiivin yläpuolella on led-lamppu vedenalaisia kuvauksia varten.

Kamera tulee kauppoihin heinäkuussa noin 400 euron hintaan. Alla on video tästä kamerasta, jonka Olympus on valmistanut Yhdysvalloissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!