Taylor Swift GrammyCamissa

Kääk! GoPro-toimintakamera Grammypatsaassa

Grammypalkintojen GoPro-kamerat näyttivät lähituntumasta, kun palkinnot otettiin vastaan.

tiistai 16. helmikuuta 2016

Kun musiikkimaailman Oscareita, Grammyja jaettiin 56. kertaa, mukana olivat myös GoPro-toimintakamerat, joiden kuvaa saattoi seurata livenä. Jokaisessa Grammyssä kökötti toimintakamera nauhoittamassa ja näyttämässä tapahtumaa koko maailman iloksi.

GrammyCam sai varsin kirjavan vastaaanoton somessa, sillä video oli enemmän hölmöä kuin hienoa. Kameran sijaintia patsaassa ei ollut ilmeisestikään mietitty kovin tarkkaan, sillä suuri osa tallenteesta esitteli artistien pötsiä, povea, sieraimia ja leukaa.

My guess for weirdest decision tonight? This #Grammycam that is going to get a lot of hip and up-the-nose camera angles. #Grammys

— David Friend (@dj_friend) February 16, 2016

Varsinkin Taylor Swiftin GrammyCam-tallenne sai kommentteja, koska ensin ei näkynyt mitään ja sitten rintavarustusta. Yleinen kommentti oli, että harva haluaa tulla kuvatuksi alhaaltapäin.

Who really needs to see up Taylor Swift's nose? No one does. Cameras in Grammy awards is creepy as hell. https://t.co/pMU0DTq5uC #GRAMMYCam

— Charlotte (@lottie_knowles) February 11, 2016

Rappari Kendrick Lamar näytti tällaiselta GrammyCamilla kuvattuna:

Ja tässä tuottaja David Audésin kättä:

GrammyCamia näytettiin livenä koko tapahtuman ajan, mutta nyt palkintojen virallisilla livesivuilla on vain Grammyjen jakajien tallentamaa virallista kuvaa eikä enää yleisön kuvaamaa materiaalia. Vaikea sanoa, ketkä ovat halunneet videot pois jakelusta - artistit vai toimintakameravalmistaja.

GrammyCamin oli tarkoitus olla jymymenestyskonsepti, jota toteutettaisiin myös muissa palkintoseremonioissa, kuten Oscar-gaalassa.

Mikä on sinun mielipiteesi? Onko GoProlla sijaa Oscar-patsaassa? Oliko GrammyCam mahtava idea vai mahtava munaus? Kerro näkemyksesi Facebook-sivullamme.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!