Nikon KeyMission 170/80

Kovan paikan toimintakuvauskameroita Nikonilta

Uudet Nikon KeyMission 170- ja KeyMission 80 -toimintakuvauskamerat kestävät vettä ja kovaa kohtelua.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Aiemmin tänä vuonna Nikon toi markkinoille KeyMission 360 -toimintakuvauskameran, joka ottaa 360 asteen videota. Nyt se esitteli Kölnin Photokinassa kaksi uutta, KeyMission 170- ja KeyMission 80 -mallit.

Nikon KeyMission 170 on perinteisempi toimintakuvauskamera, joka ottaa kuvia ja videota 170 asteen kuvakulmalla. Se kestää pudottamisen kahden metrin korkeudesta ja on vesitiivis kymmenen metrin syvyyteen. Se kestää myös kymmenen asteen pakkasen.

Nikon KeyMission 170

Video tallennetaan 4K-tarkkuudella, ja kamerassa on wi-fi ja Bluetooth, joten kuvia voidaan siirtää älypuhelimeen Nikonin älykkäällä SnapBridge-tekniikalla. Kameran näyttö on 1,5-tuumainen, ja sen tarkkuus on 8,3 megapikseliä.

Sopii selfiehin

Nikon KeyMission 80 on pieni kamera, joka voidaan helposti kiinnittää vaikka laukun olkahihnaan niin, että siihen pääsee hyvin käsiksi. Resoluutio on 12,3 megapikseliä, ja takapuolella on 4,9 megapikselin selfie-kamera ja 1,75-tuumainen näyttö.

Nikon KeyMission 80

KeyMission 80:ssä on mm. panoraamaohjelma ja se tallentaa Full HD -videota. Se on vesitiivis kymmenen metrin syvyyteen, kestää pakkasta sekä pudottamisen 1,5 metrin korkeudesta. Se tukee muiden KeyMIssion-kameroiden tavoin SnapBridgeä, jolla kuvat voidaan siirtää puhelimeen.

> Lue kaikki uutiset Photokinasta täältä: Photokina: uutisoimme kuumimmat tuotejulkistukset.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!