Luja vauhtikamera laskettelurinteeseen

Drift Innovation tuo markkinoille vauhdikkaisiin tilanteisiin tarkoitetun kameran, joka haastaa GoPro:n tosissaan.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Huimapäille tarkoitettujen pikkukameroiden markkinat ovat suorastaan räjähtäneet parina viime vuonna. Yhä useammat valmistajat tekevät uusia malleja kilpailemaan kuluttajista GoPro Hero -kameran kanssa, joka vielä nyt on markkinajohtaja maailmalla. Viimeisin haastaja on Drift HD Ghost firmalta, jonka nimi on Drift Innovation.

Toisin kuin moni muu kompakti vauhtikamera, voi Drift HD Ghostia kauko-ohjata, ja siinä on kahden tuuman lcd-näyttö, joka on erikoislujaa lasia. Kamerassa on myös wi-fi-ominaisuus, jonka ansiosta kuvia voi siirtää kamerasta älypuhelimeen liitännäisohjelmalla, joka tulee markkinoille lähiaikoina. Kalliisiin, erillisiin lisälaitteisiin ja -toimintoihin ei siis ole syytä investoida.

Kamera on vesitiivis kolmen metrin syvyyteen asti, ja syvemmällekin voi sukeltaa, jos sulkee kameran painetta kestävään sukelluskoteloon. Drift HD Ghost Tallentaa HD-tasoista videomateriaalia. Valokuvien resoluutio on 11 megapikseliä, myös sarjakuvauksessa. Objektiivin kulma voidaan säätää 170, 127 tai 90 asteeseen. Kameran varustukseen kuuluvat myös mikrofoni ja kaiutin sekä erillinen mikrofoniliitäntä. Kameraan käy microSD-muistikortti.

Drift HD Ghost maksaa 399 dollaria eli yli 300 euroa, ja sen voi tilata täältä www.store.driftinnovation.com Hintaan lisätään toimitusmaksut ja muut kulut.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!