Garmin Virb 360 on pian kaupoissa.

Saimme käsiimme uuden 360 asteen kuvia ottavan Garmin Virb 360:n.

© Garmin

Näimme sen ensimmäisenä: Garminin uusi 360 asteen kamera tulossa myyntiin.

Garminin 360 asteen kamera on tulossa pian myyntiin. Toimittajamme pääsivät jo kokeilemaan sitä.

keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Tanskan Garminin edustaja Stefan tuli toimituksemme esittelemään pienikokoista suurta uutuutta, Garminin uutta 360 asteen kulmassa kuvaavaa Virb 360 -kameraa.

Itse kamera ei ole suurempi kuin lapsen nyrkki, mutta se kuvaa 4K-laatuista videota ja valokuvaa seitsemän kuvan sekuntinopeudella.

360 asteen kuvia ilman tärinää.

Virb 360:ssa on kaksi kameraa, jotka ottavat yhdessä 15 megapikselin kuvia. Vaikka kamera on pieni, se tuntuu tukevalta, monipuoliselta ja hyvin rakennetulta. Virb 360:ssa on säätimiä, mutta kameraa voi käyttää myös mukana tulevilla iOS- ja Android-laitteisiin sopivilla ohjelmilla.

Kamera on sfäärisesti vakautettu, joten sillä saa vakaita videoita, vaikka kamera olisi kiinni motocrossia ajavan kuljettajan kypärässä.

Garmin Virb 360 asteen kamera

Virb 360 on pienikokoinen kamera, mutta siitä saa tukevan otteen.

© Garmin

Esisarjan kamera kokelitavana

Kokeilemamme kamera oli vielä Garminin esisarjan kamera ja pääsimme kokeilemaan sitä jo ennen kuin se tulee myyntiin Pohjoismaissa.

Kun lopullinen malli tulee myyntiin, esittelemme sen Välineoppaassa ja näytämme esimerkkejä siitä, mitä Garminin pienellä 360 asteen kameralla voi tehdä.

Ohessa on Garminin esittelyvideo, joka on kuvattu motocross-moottoripyörän vauhdissa (video näkyy parhaiten älypuhelimella tai tabletilla).

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!