Nikon julkisti 360 asteen toimintakameran

Toimintakamera, jolla voidaan ottaa 360 asteen otoksia ja 4K-videota, on laatuaan ensimmäinen tuote Nikonilta.

torstai 7. tammikuuta 2016

Niin kutsuttujen actionkameroiden eli suomeksi toimintakameroiden markkinat sekä kuluttajien mielenkiinto niitä kohtaan kasvavat kovaa vauhtia. Viimeisimpänä kameravalmistajana on Nikon lähtenyt mukaan kilpailuun mallilla nimeltä KeyMission 360, joka tallentaa 360 asteen 4K-videoita.

KeyMission 360:ssä on kuvakennon ja objektiivin yhdistelmä kahdella vastakkaisella puolella. Kummaltakin puolelta tallennetut kuvat yhdistetään kamerassa, jolloin syntyy yksi todellisuuden mukainen teräväpiirtoinen 360 asteen kuva. Itse kamera on valmistajan mukaan vesitiivis 30 metrin syvyyteen saakka ilman erillistä koteloa. Laite on myös erittäin lujatekoinen: se kestää pölyä, iskuja ja alhaisia lämpötiloja. Lisäksi siinä luotettava elektroninen tärinänvaimennus.

Nikonin toimintakameravalikoiman ensimmäinen malli KeyMission 360 on juuri esitelty maailman suurimpiin kuuluvilla kuluttajaelektroniikkamessuilla Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Kamera sekä sitä varten suunnitellut lisävarusteet julkistetaan valituilla Euroopan markkinoilla tänä keväänä.

Katso lisää tuotteesta täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!