Sony DSC-RX0
© Sony

Sonyn suurikennoinen toimintakamera

Pienikokoinen ja vedenpitävä Sony DSC-RX0 nousee kilpailemaan GoPro-luokkaan ja myös suuren kennon ansiosta.

torstai 31. elokuuta 2017 teksti P. Siersbæk

Jos olet etsinyt Sonyn veden ja huonon sään kestävää mallia, sopivaa ei ehkä ole löytynyt. Juuri esitelty Sony DSC-RX0 saattaa olla hakemasi kameramalli.

Sony DSC-RX0

Kameran suurin herkkyys on ISO 12 800.

© Sony

Se ei ole normaali kompaktikamera, vaan Sonyn kestävä toimintokamera. joka kestää kovaa käyttöä. Se kestää vettä kymmenen metrin syvyyteen asti ja pudottamisen kahden metrin korkeudesta. Sen lisäksi kamerassa on yhden tuuman kenno, suurempi kuin GoPro- ja Garmin-kameroissa.

Kamerassa on RX-mallimerkintä ja RX0 kuuluu RX-serjaan. Muita sarjan malleja ovat RX1, RX10 ja RX100.

Sony DSC-RX0

DSC-RX0:n näyttö on 1,5-tuumainen.

© Sony

Valmiina vauhtiin

Sony DSC-RX0:ssa on siis suuri yksituumainen kenno, jolla saa 15,3 megapikselin kuvia. Objektiivi on Zeiss® TessarT* 24mm F4.0 ja sen polttoväli on kiinteä. Kameran lyhin valotusaika on 1/32 000 sekuntia ja tällä tarkkuudella saa 16 kuvaa sekunnissa.

Kameralla saa jpeg- ja raakakuvia ja videota voi kuvata myös häviöttömällä 4K-tarkkuudella. Tarkennus hoituu MF Assistin avulla.

Älypuhelimella ja Sony PlayMemories Mobile -ohjelmalla voi ohjata viittä RX0-kameraa langatta. Kameran mitat ovat 5,9 x 4,1 x 3,0 cm ja laite painaa 110 gram. Sony DSC-RX0;n hinnaksi ttulee noin 850 euroa

Lisätietoja täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!