Vauhdikkaita lomakuvia toimintakameralla

Vauhdikkaita lomakuvia toimintakameralla

Pienellä toimintakameralla voidaan saada kuvia, joita ei tavallisella, kallillakaan kameralla saa – ainakaan kovin helposti.

torstai 9. kesäkuuta 2016

Pienet toimintakamerat kuten GoPro ovat nykyään harrastajain keskuudessa suosittuja videokuvauksessa, mutta niillä saa myös erinomaisia valokuvia silloin kuin kiire ei ole yhtä kova kuin toiminnallisissa videokuvaustilanteissa.

Toimintakameroilla saa monesti sellaisia kuvia, joiden saaminen tavallisella kalustolla ei ole mahdollista ilman suuria lisäinvestointeja erilaisiin apuvälineisiin.

Muutkin kuin GoPro valmistavat toimintakameroita, vaikka GoPro onkin nyt markkinajohtaja ja sen kamerat ovat kaikista kalleimpia. Kilpailijoita ovat mm. Panasonic, Garmin ja Sony.

Rajana mielikuvitus

Toimintakameroiden suurin etu piilee pienessä koossa, joten ne voidaan kiinnittää moniin paikkoihin ja esineisiin kuten kypärä, auto, polkupyörä, lainelauta tai vaikka kotieläin.

Lisäksi toimintakameran voi viedä vedenpinnan alapuolelle, ja niiden objektiivit ovat yleensä hyvin laajakulmaisia, mikä myös vähentää niillä kuvattujen videoiden levottomuutta.

Tässä muutama esimerkki toimintakameroilla otetuista kuvista:

quem queria uma lagoa assim nesse calor? 🌞🌄🍃 tag #selfiegopro

Et opslag delt af GoPro Selfies (@selfiegopro) den

Aquele pôr do sol ☀️🙏

Et opslag delt af GoPro Selfies (@selfiegopro) den

Tilaajana voit ladata numerossa 9/2016 olevan jutun toimintakameroista.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!