Video: norsu yrittää syödä GoPro-kameraa

Pienillä GoPro-kameroilla voi saada lähikuvia villieläimistä, mutta tällä videolla kaikki on käydä hullusti. Utelias norsu nimittäin haluaisi maistella kuvausvälineitä.

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Asettamalla pienenpieni videokamera villieläinten kulkureiteille voidaan saada aikaan ennennäkemättömiä luonto-otoksia. Tämä video on siitä oiva esimerkki.

Vain 14-vuotias Orlando Getty, kaikkien aikojen nuorin GoPro Awards -palkinbnon voittaja, asetti Etelä-Afrikan itäosassa GoPro-kameran norsujen polulle, jota pitkin hän tiesi otusten tallaavan.

Kyytiä kameralle

Videolta näkyy, kuinka norsulauma menee paikan ohi ja yksi eläimistä kiinnostuu pienestä vekottimesta ja potkaisee kameraa ja noukkii sen pian suuhunsa.

Norsu jatkaa matkaansa polulla ja mutustelee kameraa samalla suussaan jonkin aikaa. Se ei ilmeisesti kuitenkaan maistu eikä tunnu kovin hyvältä norsunkaan suussa, joten se jää polulle kuvaamaan.

Kamera selvisi koettelemuksesta ja jatkoi kuvaamista, joten Orlando Getty pääsi jakamaan erikoisen videonpätkänsä. Se löytyy tästä alapuolelta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!