Uusia laiteohjelmistoja kinokoon kameroihin

Sony, Nikon ja Canon ovat päivittäneet täyden kennokoon kameroidensa laiteohjelmistoja, jotka tuovat mukanaan parannuksia mm. kuvanlaatuun ja automaattitarkennukseen.

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ohjelmistopäivitys kameralle on vähän niin kuin elämäntaparemontti ihmiselle: suorituskyky paranee ja huonot, virheelliset toimintatavat vaihtuvat entistä parempiin. Päivitys tekee hyvää markkinoilla jo pitempäänkin pysytelleille konkareille. Tällä viikolla julkistetut päivitykset ovat varmasti tervetulleita monelle kinorungon omistajalle.

Sony on tehnyt päivityksiä mallien a7 ja a7R ohjelmistoihin. Kuvanlaatu paranee, käynnistymisaika lyhenee ja automaattitarkennus tehostuu Sonyn 70-200 mm F2,8 G -objektiivilla kuvattaessa. Päivitykset ovat ladattavissa täältä ja täältä .

Nikonin D4-ammattilaisrunkoon käyvät päivityksen jälkeen myös yli 128 gigatavun Compact Flash -muistikortit, eikä kamera enää anna virheilmoitusta, kun siihen laitetaan XQD-kortti tai tietyntyyppinen CF-kortti. Lisäksi AF-On-tarkennustoiminto on korjattu, jotenka tarkennus ei enää lukkiudu, kun kyseinen painike vapautetaan. Laiteohjelmiston voi ladata täältä.

Canonin päivitys puolestaan koskee kameramallia EOS 6D. Toimenpide poistaa sellaisen häiriön, että osa käyttäjän kuvista ei suostu siirtymään mobiililaitteeseen Canonin EOS Remote –sovellusta käytettäessä. Uusi laiteohjelmisto löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!