Uutta laiteohjelmistoa Sonyn kameroihin

Sony on julkistanut uusia päivityksiä useiden Alpha-kameramalliensa laiteohjelmistoihin. Niiden avulla pääsee eroon tietystä muutamille kameroille tyypillisestä ominaisuudesta, joka ärsyttää monia kuvaajia.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Moderneilla järjestelmäkameroilla voi kuvata hyvälaatuista videomateriaalia, ja monissa malleissa onkin oma videokytkin. Mutta pelkissä valokuvissa pitäytyvien harrastajien mielestä ratkaisu voi olla ärsyttävä, koska videonauhoitus lähtee helposti pyörimään vahingossa. Tämä vahinko voidaan nyt eliminoida viidessä Sonyn Alpha-kamerassa.

Sonyn uuden laiteohjelmiston ansiosta videopainikkeen voi kytkeä pois käytöstä niin halutessaan. Ohjelmisto on saatavissa seuraaviin malleihin: NEX-7, Alpha37, Alpha57, Alpha65 ja Alpha77. Sony NEX-7:n laiteohjelmisto antaa myös uusia mahdollisuuksia valotuksen haarukointiin sekä parantaa kuvanlaatua laajakulmaobjektiiveilla kuvattaessa.

Peilijärjestelmäkameroihin päivitys tuo myös automaattisen objektiivikorjauksen, joka toimii monissa Sony-objektiiveissa, joten kamerat voivat itse poistaa vinjetointia, vääristymiä ja kromaattista poikkeamaa. Päivitykset voi ladata täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!