Välineoppaan pistehirmut 2016

Välineoppaan pistehirmut 2016

Vuodesta 2016 tuli merkittävä kameravuosi, vaikka alku näytti nihkeältä. Valitsimme uusia kameramalleja, joille annoimme arvosanan 9,0 tai yli. Sen lisäksi haluamme nostaa esiin kaksi muuta tuotetta vuoden varrelta.

torstai 22. joulukuuta 2016

Välineoppaasta löytyvät kaikki Digikuvassa testatut tuotteet. Näin vuoden lopussa on mielenkiintoista tehdä yhteenveto siitä, mitkä kamerat menestyivät testeissämme. Tässä neljä parhaiten menestynyttä kameraa.

Canon EOS-1D X Mark II

Canonin ammattilaisille suunnattu lippulaiva EOS-1D X Mark II, joka nopeutensa lisäksi tarjosi monia parannuksia suhteessa edeltäjäänsä.

Canon EOS-1D X Mark II on huippukamera ja juuri nyt niukasti markkinoiden paras peilijärjestelmäkamera.

Lue Välineoppaan arviomme täältä.

Nikon D500

D500 on valoherkkyyksineen, nopeuksineen ja tarkennusjärjestelmineen Nikonin tähän asti paras DX-koon peilijärjestelmäkamera.

Ammattilaisen vaatimukset täyttävä APS-C-koon kamera, joka tallentaa 10 kuvaa sekunnissa ja jossa on 153 tarkennuspistettä.

Lue Välineoppaan arviomme täältä.

Fujifilm X-Pro2

Fujifilm X-Pro2 eroaa kaikista muista kameroista. Tämä peilitön järjestelmäkamera on täysin integroitu Fujifilmin X-järjestelmään, jonka iiso huippumalli tämä kamera on.

Lue Välineoppaan arviomme täältä.

Sony Cyber-shot DSC-RX1R II

Kompaktikamera, jossa on kinokoon kenno, kuuluu harvinaisuuksiin, mutta sellainen on RX1R II.

Kameran kuvatarkkuus on muhkeat 42,2 megapikseliä. Se tietää hämmästyttävää yksityiskohtien toistokykyä, ja 35 mm:n kiinteä objektiivi piirtää hyytävän tarkasti.

Lue Välineoppaan arviomme täältä.

Isoja yllätyksiä

Testeissämme ja tuotearvioissamme tuli vuoden aikana vastaan pari erityisen iloista yllättäjää. Niihin molempiin kohdistui suuria odotuksia, mutta ne myös lunastivat kaikki odotukset.

DJI Phantom 4

Phantom 4:ssa on edeltäjäänsä nähden niin monia uutuusominaisuuksia ja parannuksia, että voit helposti köyhtyä runsaalla puolellatoista tonnilla, jos nyt jatkat lukemista.

Kameraosa kuuluu tämän laitteen suurimpiin yllättäjiin.

Lue Välineoppaan arviomme täältä.

Apple iPhone 7 Plus

IPhone 7:n suuri Plus-versio erottautui edukseen nimenomaan kameransa osalta. Siinä on lisäobjektiivi, jota ei perusmallissa ole, ja tähän on kaksi hyvää syytä.

Kuvanlaatu on parantunut entisestään huomattavasti, erityisesti varjokohdissa on nyt entistä huomattavasti enemmän sävyeroja.

Lue Välineoppaan arviomme täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!