Erilainen videokamera Canonilta

Poikkeuksellisesti muotoillussa Legria Minissä on valovoimainen ja hyvin laajakulmainen objektiivi, kääntyvä näyttö ja wi-fi.

torstai 1. elokuuta 2013

Nykyään on keksittävä uusia keinoja myydä videokameroita, koska niin tavallisilla kameroilla kuin älypuhelimillakin voidaan helposti kuvata tavallista videota. Canon Legria Minin ominaisuudet ovatkin hiukan poikkeukselliset. Kääntyvän näytön ja jalustan ansiosta sillä on helppo kuvata uutisia omista kuulumisistaan ja edesottamuksistaan.

Uutuudessa on valovoimainen F2,8 laajakulmaobjektiivi, jolla voidaan tallentaa HD-videota 160 asteen kuvakulmalla. Tavallisia valokuvia kuvattaessa kuvakulma on 170 astetta. Se on melko paljon, kun muistamme että kalansilmäobjektiivin kuvakulma on 180 astetta. Valokuvien tarkkuus on 12,8 megapikseliä.

2,7-tuumaisen kääntyvän kosketusnäytön avulla voidaan kuvata omakuvia. Wi-fi mahdollistaa laitteen ohjaamisen älypuhelimella sekä videokuvan julkaisemisen suoratoistona. Kamerassa on myös Time Lapse- ja Slow Motion -toiminnot. Sen hinta Suomessa on vahvistamatta, mutta se asettunee 350 euron paikkeille.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!