Panasonic WX970: kaksi kameraa ja HDR

Lisäkamera näytössä

Juuri päättyneillä CES-elektroniikkamessuilla Las Vegasissa nähtiin mm. Panasonicin ensimmäinen harrastajatason 4K-videokamera, jonka näytössä on ylimääräinen kamera ns. kuva kuvassa -otoksia varten.

maanantai 12. tammikuuta 2015

Tämänvuotisilla CES-messuilla Las Vegasissa Panasonic julkisti useamman 4K-videokameran. Huippumalli X970:n näyttöön on tehty on ylimääräinen kamera, jonka objektiivi osoittaa eri suuntaan kuin pääobjektiivi. Se voidaan suunnata 360 astetta ympäriinsä eli sillä otetaan varsinaisen kuvan reunaan sijoittuva pikkukuva, jossa voidaan näyttää, mitä varsinaisen kuvan ulkopuolella tapahtuu samaan aikaan. Monissa Panasonicin malleissa on Wi-Fi-verkkoliitäntä ja mahdollisuus käyttää kameraa älypuhelimen tai taulutietokoneen toisena kamerana.

Panasonic WX970 pystyy ottamaan samalla kaksi valotusta kohteesta ja yhdistämään ne HDR-laajasävykuvaksi. Panasonic lupaa myös, että uusien kameroiden tarkennus on entistä nopeampi uuden Lightspeed AF -tarkennusjärjestelmän ansiosta.

Panasonic WX970:n hinta tulee ensivaiheessa olemaan reilut 800 euron luokkaa USA:ssa, jossa se tulee myyntiin helmi-maaliskuussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!