Panasonic SDR-S7

Panasonic SDR-S7

Tässä on videokamera, joka on niin pieni, että se saattaa hukkua taskuun tai mahtuu suureen kouraan. Pienen kameran avulla voi kuvata huomaamatta ja häiritsemättä. Videon laatukin on pikkukameralle varsin hyvä.

torstai 30. lokakuuta 2008

Videokameroiden myyntimäärät ovat pysyneet pitkään tasaisina, mutta uusien ja kehittyneiden kameroiden ansiosta myynnin uskoisi nousevan kasvuun.

Panasonic SDR-S7 on harvinaisen pieni ja sitä on epätavallisen helppo käyttää. Kameran on vain 7,6 cm pitkä ja se mahtuu kämmenelle. Lisäksi se on hyvin helppokäyttöinen. Kun säädin käännetään punaiselle, kameralla voi kuvata ja vihreälle Playsymbolilla näkee kuvattuja otoksia. Off-asennolla kamera sammuu. Siinä kaikki tarvittava.

Jos haluaa säätää kameraa itse, englanninkielisistä valikoista voi valita kuvaamiseen esimerkiksi perinteisen 4:3-muodon tai laajakulmaisen 16:9 kuvasuhteen. Tässä kamerassa juuri muuta ei tarvitse, eikä voikaan säätää. Videot kuvataan tavallisella tv-tarkkuudella, HD-muotoa ei ole. Kuvatut filmit tallentuvat SD-kortille. Teimme niistä dvdlevyjä ongelmilla Windows Movie Maker- ja Adobe Premiere Elements -ohjelmilla.

Read the rest of the article in TEE ITSE nr. 16/2008

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!