DJI OSMO+

Vähän kuin nelikopteri

Maailman johtaviin kuvauskoptereiden valmistajiin kuuluva DJI on päivittänyt OSMO-kameransa. Uusi DJI OSMO+ on säätösauvalla toimiva kamera, jonka myyntivalttina on kuvausvakaus videoita kuvattaessa. Tämä perustuu kolmessa suunnassa kameraa vakaavaan gimbaaliin, jollaisia käytetään kauko-ohjattavissa kuvauskoptereissa. Uutuusmallissa on zoomaustoiminto.

maanantai 29. elokuuta 2016

Kuvauskoptereita valmistava DJI julkisti viime vuonna OSMO-kameran, jolla video-otoksista on käsivaralta helppo saada yhtä tasaisia kuin kopterivideoista.

Tämä on mahdollista erikoisen kuvanvakausjärjestelmän ansiosta – kuvauskoptereista tuttu gimbaali ja nestejousitus vakaavat kameran kolmessa suunnassa.

Viikonvaihteessa julkistettu OSMO+ on päivitetty versio, jonka myötä tämän tyyppisessä kamerassa on nyt ensimmäistä kertaa zoom-objektiivi.

Sopii hidastuksiin

DJI OSMO+:ssa on 3,5-kertainen optinen zoom, joka vastaa polttovälialuetta 22–77 mm. Valovoima on F2,8–F5,3.

Myös tämä päivitetty malli tallentaa 4K-videota 30 kuvan sekuntinopeudella ja Full HD -videota 100 kuvan sekuntinopeudella, joten sillä onnistuvat sen puolesta myös hidastukset. DJI OSMO+ tallentaa valokuvia 12 megapikselin tarkkuudella.

Kameraa ohjataan ilmaisen DJI Go -sovelluksen kautta, joka käy Android- ja iOS-laitteisiin, ja älypuhelin toimii näyttönä. Se kiinnitetään joustavaan ja kääntyvään pidikkeeseen. OSMO+:lla voidaan kuvata myös timelapse-otoksia liikkeessä. Kameraa voi tilata DJI:n verkkokaupasta hintaan 749 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!