Hyvä lukija

Tältä sivustolta löytyvät neuvot, vinkit ja oppaat ovat luonteeltaan yleisiä, joten ne eivät koske erityisesti jonkun tietyn ihmisen eivätkä tämän omistamien laitteiden ominaisuuksia. Haluamme korostaa, että digi-kuva.fi-sivustolta löytyvät tiedot ovat ohjeellisia. Emme ota vastuuta vahingoista, joita sinulle ja laitteillesi voi koitua. Hinnat, jotka esitämme sivustolla, ovat joko ohjeellisia tai halvimpia löytämiämme tuotehintoja. Emme voi taata, että hinnat ovat aina ajan tasalla.

 

Vastuuvapauslauseke

Tältä verkkosivustolta löytyvät tiedot on tarkistettu ja todennettu, ja ne ovat tietojemme mukaan kaikki paikkansapitäviä. Näistä toimista huolimatta emme kuitenkaan voi sulkea pois sitä, että www.digi-kuva.fi-sivustolle on voinut jäädä virheitä. Enne myöskään ole vastuussa haitoista tai vahingoista, joita voi syntyä, kun yksittäinen lukija soveltaa tällä sivustolla olevia tietoja.

 

Tekijänoikeuslauseke

Ellei toisin mainita, Bonnier Publications International AS:llä on tekijänoikeudet kaikkiin tämän sivuston aineistoihin. Aineistoa ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen ilman lupaa, ja sisältöön voidaan viitata vain selkeillä lähteillä. 

Kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet, Digikuvan verkkosivuilla olevaan aineistoon ja tietoon – koskien myös verkkosivustollemme saapuneita viestejä ja kysymyksiä – kuuluvat yksinomaan Bonnier Publications Internationalille.

Aineiston yksityinen käyttö on sallittua ilman ennakkohyväksyntää – materiaalin muu käyttö edellyttää lehden toimituksen hyväksyntää:

Digital FOTO
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Puh. +45 39 10 30 00
Sähköpostiosoite: [email protected] 

 

Ulkoiset linkit

Huomaa, että digi-kuva.fi-sivustolla on linkkejä verkkosivuille, joita Bonnier Publications International AS ei ylläpidä, joten niistä emme voi ottaa vastuuta.

Evästekäytäntö

Bonnier Publications International AS tekee parhaansa tarjotakseen sinulle toimivan sivuston, joka sisältää juuri sinulle sopivaa sisältöä. Tämän vuoksi käytämme tekniikoita, jotka voivat kerätä, käsitellä ja järjestellä tietoa siitä, kuinka sinä ja muut vierailijat hyödyntävät sivustoa.

Lisätietoja: https://digi-kuva.fi/evastepolitiikka

 

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä toimitetut henkilötiedot käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti: https://bonnierpublications.com/tietosuoja/

Digikuvan lukijoiden valokuvauskilpailu

Kun lataat valokuvia digi-kuva.fi-palveluun, hyväksyt samalla, että Digikuvalla ja Bonnier Publications International AS:llä on oikeus julkaista tai muuten käyttää näitä valokuvia kaikissa nykyisissä sekä tulevaisuudessa painettavissa sekä sähköisissä julkaisuissa, joissa ovat osallisina Digikuva ja/tai Bonnier Publications A/S.

Etunurkan käyttöehdot:

Digikuvan toimittajat tuottavat ja julkaisevat kaiken Etunurkan sisällön, jota lehden tilaajat voivat käyttää vapaasti. Etunurkan sisällön lataaminen ja käyttö edellyttää käyttäjäprofiilin luomista, ja profiiliin täytyy olla liitettynä aktiivinen Digikuva-lehden tilausnumero.

Digikuva ei ota vastuuta mahdollisista teknisistä vioista sekä niistä johtuvasta datan, kuvien ja muun digitaalisen materiaalin menetyksestä, joka liittyy ohjelmien asentamiseen, Etunurkka-palvelun sisällön käyttöön tai ulkoisiin verkkosivustoihin, joihin Etunurkan linkit vievät.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!