ON1 Effects 2020

ON1 Effects 2020 toimii sekä Windows- että Mac-koneilla.

6 esimerkkiä ON1 Effectsin tehosteista

ON1 Effects -ohjelman avulla voidaan antaa valokuville uusi ilme muutamassa sekunnissa. Tässä on kuusi tehosetta, joita kannattaa kokeilla.

maanantai 12. huhtikuuta 2021 teksti Kristoffer Engbo

ON1 Effects -ohjelman avulla on erittäin helppoa muokata valokuvaa.

Ohjelmassa, joka on saatavana sekä Mac- että Windows-tietokoneille, on yli 300 valmista esiasetusta, joita voidaan lisätä valokuviin muutamalla napsautuksella.

Lataa ON1 Effects Etunurkasta maksutta

Digikuvan tilaajat saavat nyt ON1 Effects 2020 -ohjelman täysversion maksutta. Voit siis käyttää ohjelmaa niin kauan kuin haluat.

Lataa ohjelma tästä.

ON1 Effects toimii erillisenä ohjelmana, mutta myös Lightroomin ja Photoshopin laajennuksena.

Ohjelma on täynnä upeita tehosteita. Tässä on kuusi suosikkiamme, joita voit kokeilla ensimmäisinä.

> Lue myös: Näin tehdään timelapse-video

1. Sun Glow - SG5

Tätä esiasetusta käytettäessä kontrasti himmenee ja värit lämpenevät. Esiasetus lisää myös heijastuksia, joten näyttää ikään kuin ​​aurinko paistaisi objektiiviin.

Vasemmalla alla on alkuperäinen kuva ja oikealla versio, johon lisäsimme SG5-tehoisteen, joka löytyy napsauttamalla Presets ja valitsemalla Sun Glow -kategoria. Voit siirtää keskellä olevaa viivaa nähdäksesi enemmän näistä kahdesta kuvasta.

2. Color Grade - CG16

Tässä kuvat saavat erityisen sinivihreän sävyn ja lisää kontrastia. Lisäksi värit himmenevät vähemmän kylläisiksi.

Esiasetus löytyy Color Grade -kategoriasta.

3. Vivid Landscape - VL10

Tämän esiasetuksen myötä vihreät sävyt muuttuvat sinisemmiksi ja yksityiskohtaisuus lisääntyy. Se sopii hyvin klassisiin maisema-kuviin, joissa on vihreitä niittyjä ja sininen taivas.

Tehoste voi kuitenkin olla hieman voimakas, mutta kuten kaikkien ON1-tehosteiden esiasetusten kohdalla, sitä voi himmentää Opacity-toiminnolla. Alla olevassa oikealla olevassa kuvassa olemme asettaneet Opacity-arvoksi 65.

4. Color Fil - CF16 Kodak Kodachrome 64

Mukana on useita esiasetuksia, jotka simuloivat vanhojen filmien värejä, kontrastia ja rakeisuutta. Kodak Kodachrome 64 tuo lisää kontrastia ja korostaa punertavia värejä.

5. B&W Modern - B2

ON1 Effects 2020 -ohjelmassa on monia mustavalkoisia esiasetuksia. B2 sopii muotokuviin, koska se korostaa ihon sävyjä ja lisää jonkin verran kontrastia.

Vinjetoinnin myötä kulmat tummentuvat, mikä kiinnittää katsojan huomion kuvan keskelle, jossa kasvot yleensä ovat.

6. Retro - R8

ON1-tehosteet voivat saada valokuvan näyttämään aikoja sitten otetulta. Ohjelma pystyy jopa lisäämään kuviin pintarakenteita, kuten naarmuja ja vastaavia. Esiasetus löytyy Retro -kategoriasta.

Digikuvan tilaajana saat nyt 54 euron arvoisen ohjelman maksutta Etunurkasta. Kiirehdi, sillä tarjous on voimassa toukokuun loppuun.

Lataa ohjelma tästä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!