Adobe: 20% ale Creative Cloud -ohjelmista

Adobe: 20% ale Creative Cloud -ohjelmista

Useampia Adoben ohjelmia tarvitsevien kannattaa takoa nyt, sillä rauta on kuumaa. Black Friday lähestyy, ja siihen asti ohjelmapaketista on luvassa tuntuva alennus.

tiistai 22. marraskuuta 2016

Sellaiset kuvankäsittelyohjelmat kuin Photoshop, Elements ja Lightroom ovat ohjelmistojätti Adoben valmistamia, ja niitä myös Digikuva-lehden kursseissa käytetään.

Valikoimaan kuuluu paljon muutakin kuin pari kuvankäsittelyohjelmaa. Adoben Creative Cloud -paketti sisältää myös esim. videoleikkausohjelmat Premiere Pro ja Premiere Elements, taitto-ohjelma InDesignin ja grafiikkaohjelma Illustratorin, joita voidaan käyttää yhdessä Adobe Bridgen kanssa.

> Lue myös: Photoshop-vinkkejä ja -uutisia

Adobe antaa perjantaihin 25.11. asti 20 prosentin alennuksen koko Creative Cloud -paketista, jolloin sen ensimmäisen vuoden hinnaksi tulisi 49,59 euroa, kun normaalihinta on senttiä vaille 62 euroa.

Vielä edullisempaa opiskelijoille

Opiskelijat ja opettajat voivat nyt säästää niinikään viidesosan normaalihinnasta. Kaikki sovellukset saa käyttöönsä nyt reilun 16 euron kuukausihinnalla, kun tavallinen hinta on runsaat 20 euroa.

Lightroom ja Photoshop -paketti ei ole tarjouksessa, ja sen hinta on tavallinen 12,39 euroa kuussa.

> Lue myös: Lightroom-vinkkejä ja -uutisia

Creative Cloud löytyy Adoben sivuilta.

> Lue myös: Photoshop Elements -vinkkejä ja -uutisia

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!