Adoben videonleikkausohjelmia puoleen hintaan

Nyt Adobe Premiere Pro CS5.5 ja Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium puoleen hintaan 30.9. asti.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Adobella on erikoistarjous niin ammattilaisille kuin harrastajaille, jotka editoivat suuria määriä videomateriaalia. Ammattilaisille tarkoitetun videonleikkausohjelman Premiere Pro CS5.5 tai koko Creative Suite 5.5 Production Premium -paketin saa nyt peräti puoleen hintaan. Lisätietoa ohjelmien käyttömahdollisuuksista löytyy täältä . Sivulla muistutetaan myös SWITCH-käyttäjäkoodista, jota kysytään Promotion Code -kentässä Adoben verkkokaupassa asioitaessa.

Yksi Adobe Premiere Pro CS5.5:n erityisistä eduista on se, että se käyttää tietokoneen grafiikkakorttia suorittimen asemesta. Tämä nopeuttaa editointia huomattavasti: esimerkiksi tehosteet ja muut editoitaessa tehtdyt muutokset näkyvät reaaliaikaisesti. Niinikään valmiin videoprojektin eksportoiminen nopeutuu huomattavasti. Kuvanlaatu on myös entistä parempi, koska grafiikkakortti on koneen suoritinta nopeampi - mutta tämä ei ole ilmaista, sillä tähän tarkoitukseen tarvitaan kortti, jonka Adobe mainitsee sivullaan täällä. Halvin malli on GTX 470, jonka hinta on reilun parinsadan euron luokkaa. Tämä teknologia sallii reaaliaikaisesti ainoastaan yleisimmät siitymät leikkeiden välillä, kuten esimerkiksi mustaan siirtyminen tai perushäivytykset ja liukumat. Muitakin siitymiä voi tottakai käyttää, muttei realiaikaisesti.

Adobe Premiere Pro CS5.5 toimii 64-bittisessä käyttöjärjestelmässä, ja se osaa heti leikata videonpätkän järjestelmäkameralta, muuttamatta sitä ensiksi toiseen muotoon. Sillä voi myös ongelmitta sekoitella samassa leikkausjaksossa keskenään eri kuvatarkkuuksia ja tiedostomuotoja. Adobe Premiere Pro CS5.5 maksaa tavallisesti 358 euroa, mutta nyt sen saa 179 euroon. Niinikään Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium -paketin hinta on tipahtanut 678 eurosta 339 euroon. Tähän pakettiin kuuluu jo useita Adoben ohjelmia, joista on hyötyä ja iloa videoeditoinnissa.

Tarjoukset ovat voimassa syyskuun loppuun saakka. Lue lisää täältä, jota kautta voit myös ladata Adobelta 30 vuorokauden kokeiluversiot.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!