Hakusanat Lightroomissa

Tehokas Excire Search 1.4 -liitännäinen pystyy rekisteröimään valokuvien sisällön automaattisesti.

Älykäs ohjelma helpottaa kuvien löytämistä Lightroomissa

Oikeiden valokuvien löytäminen kuvakokoelmasta voi olla vaikeaa, mutta älykäs ohjelma analysoi valokuvasi ja rekisteröi sisällön, jotta voit helposti löytää ne. Juuri nyt voit saada meiltä täysversion.

perjantai 17. kesäkuuta 2022 teksti K. Engbo

Tietyn valokuvan löytäminen suuresta kuvakokoelmasta voi olla vaikeaa, mutta Lightroomin kätevän laajennuksen avulla se onnistuu paremmin. Nyt voit saada ohjelman täysversion 18.7.2022 saakka Etunurkasta.

Lataa täysversio täältä

Laajennus on nimeltään Excire Search 1.4, ja sitä on erittäin helppo käyttää. Se analysoi kaikki valokuvasi tekoälyn avulla, minkä jälkeen se rekisteröi sisällön ja tunnistaa esimerkiksi eläinlajit, kukat, puut, autot, vuoret ja paljon muuta. Jokaiseen kuvaan liitetään englanninkielisiä hakusanoja sisällön mukaan ja niitä voi etsiä Excire-haulla.

>Lue myös: Kolme sommittelusääntöä, jotka on tunnettava

Excire Search 1.4

Voit ladata ohjelman Etunurkasta. 

Sen jälkeen kuvat on helppo hakea uudelleen. Excire Search voi myös tallentaa hakusanat Lightroomin avainsanoiksi, jolloin voit etsiä kuvia suoraan Lightroomin hakutoiminnolla. Hakusanat ovat mukana, kun viet kuvia.

Laajennus tarjoaa muitakin mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi hakea samankaltaisia kuvia, jotka muistuttavat Lightroomissa merkittyä kuvaa, tai suorittaa hakuja tietyillä väreillä tai henkilöillä.

Näin Excire Search toimii:

Excire Search -valikko Lightroomissa

Kun Excire Search 1.4 on asennettu, käytä laajennusta avaamalla Lightroom ja valitsemalla valikosta Library ja Plug-in Extras, jossa on eri vaihtoehtoja kohdassa Excire Search.

Analysoi kuvakokoelmasi valitsemalla InitializePhotos.... Valitse tässä Whole Catalog ja merkitse Transfer keywords after initialization, jos haluat tallentaa hakusanat myös Lightroomin avainsanoihin. Napsauta Start. Kuvakokoelman läpikäyminen voi kestää hieman, minkä jälkeen voit tehdä kuvahakuja. Jos lisäät uusia kuvia Lightroomiin, lisää hakusanoja samalla tavalla.

Search by Example Photo -toiminnolla voit merkitä kuvan Lightroomissa ja etsiä kuvia, joissa on samanväristä tai samankaltaista sisältöä. Search by Keyword -kohdassa voit tehdä haun yhdellä tai useammalla avainsanalla. Voit myös hakea värien perusteella. 

Haku Excire Search -laajennuksessa

Tässä olemme etsineet kuvaa kirahvista kirjoittamalla hakukenttään Search by Keyword.

Search for Faces -toiminnon avulla voit etsiä kasvokuvia, ja voit valita, kuinka monet kasvot kuvassa tulee olla, minkä ikäisiä ihmisiä he ovat ja hymyilevätkö he kuvassa.

Excire Searchin käyttö

Digikuvan tilaajana voit ladata Excire Search 1.4 -liitännäisen täyden version 18.7.2022 saakka Etunurkasta täällä. Etunurkasta voit myös katsoa videon, jossa autamme ohjelman käytössä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!