Nik laski lisäkeohjelmiensa hintoja

Nik Softwarella on menossa ohjelmapaketin tarjouskampanja. Tällä viikolla tehdystä ostoksesta voi saada alennusta 120 euroa.

maanantai 27. elokuuta 2012

Nik Softwaren Complete Collection -ohjelmapaketti sisältää monia parhaimmista plug-in-lisäkkeistä, joita Photoshopiin ja Lightroomiin on mahdollista liittää. Paketista löytyy mm. Silver Efex 2 -ohjelma mustavalkomuunnoksiin, HDR Efex 2 HDR-päällekkäisvalotuskuvien tekemiseen, Dfine 2 kuvakohinan poistamiseen sekä Viveza 2 värien jka valoisuuden säätämiseen.

Normaalisti Complete Collection maksaa 500 euroa, mutta ne, jotka omistavat yhdenkin Nik Softwaren lisäkeohjelmista, voivat nyt päivittää itselleen koko paketin 380 euron hintaan. Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti, ja tarkempaa tietoa siitä on englanniksi täällä.

Tarjousta pääsee hyödyntämään kirjautumalla Nik Softwaren kotisivustolle omalla sähköpostiosoitteellaan ja salasanallaan, jotka on luonut edellistä lisäkeohjelmaa hankkiessaan. Nik Softwaren mukaan ohjelmat toimivat myös tulevissa Windows 8- ja Mac OS X 10.8 -käyttöjärjestelmissä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!