Säväyttäviä syväyksiä

onOne Softwarelta on tullut uusi Perfect Mask 5 -ohjelma, jolla on entistä helpompaa syvätä kohteita irti taustastaan. Muutamalla hiirennapsautuksella saa aikaan upeita maskeja vaikeisiin kohteisiin, kuten hiuksiin muotokuvissa.

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Valmistaja onOnen mukaan ohjelma ei perustu vanhan päivittämiseen vaan on uusi tuote. Yksi Perfect Mask 5:n uudenlaisista ominaisuuksista on automaattinen taustanhäivytystoiminto. Ennestään tuttuja ominaisuuksia on päivitetty, joten mahdollisuudet saada hyviä tuloksia ovat monet.

Parhaiten ohjelma pääsee oikeuksiinsa vaikeissa kohteissa, kuten hiukset ja lasi, eritoten silloin kun ne ovat hankalalla taustalla. Ohjelmassa on myös tarjolla koko joukko erilaisia taustoja erilaisille kuvauskohteille.

Perfect Mask 5 toimii sellaisenaan Lightroomin ja Aperturen kanssa. Sitä voi myös plug-in-lisäkkeenä Photoshopissa ja Elementsissä. Ohjelma tulee myyntiin lokakuun aikana ja maksaa noin 80 euroa. Sen voi hankkia myös osana Perfect Photo Suite 6 -kokonaisuutta alle 250 euron hintaan. Perfect Mask 5:n voi tilata jo nyt täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!