Canon päivitti raakaohjelmistoaan

Canonin Digital Photo Professional -ohjelmiston tuore versio tukee uusimpia kameramalleja. Katso, onko sinun kamerasi listalla.

perjantai 2. tammikuuta 2015

Canon julkisti syyskuussa täysin uuden version Digital Photo Professional -raakakuvamuunntimestaan. Työnkulku nopeutui sekä valo- ja varjokohtien säätämisen mahdollisuudet paranivat entisestään. Aluksi ohjelma oli yhteensopiva ainoastaan Canonin kinokoon kameroiden kanssa.

Nyt Canon on päivittänyt raakamuunnosohjelmistonsa versioon 4.1.50, joka pystyy muuntamaan myös seuraavien kameramallien raakakuvatiedostot: EOS-1D Mark IV, EOS 70D, EOS 7D Mark II, EOS 7D, EOS 5D Mark II, EOS 700D ja EOS 100D. Lisäksi uudessa ohjelmistossa on tuki kahdelle objektiiviprofiilille: EF 100-400 mm F4.5-5.6L IS II USM ja EF-S 24 mm F2.8 STM.

Jos sinulla on jokin em. kameroista tai objektiiveista, voit ladata ohjelmistopäivityksen täältä. Napsauta listalta löytyvää kameraa ja valitse Digital Photo Professional 4.1.50 Mac- tai Windows-versio. Lisäksi tarvitset kamerasi sarjanumeron, joten etsi se ensiksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!