Capture One 20 tietokone

Capture One 20 on saatavana sekä Mac- että Windows-koneisiin.

© Shutterstock

Capture One Pro 20:n erikoisversio alennettuun hintaan

Digikuvan tilaajana voit nyt hankkia Capture One 20 -kuvankäsittelyohjelman erikoisversion, joka sisältää yli 400 euron arvoisen lisäpaketin.

tiistai 26. marraskuuta 2019 teksti Kristoffer Engbo

Monet ammattivalokuvaajat hiovat raakakuvat huippuunsa Capture One Prolla.

Tämä johtuu muun muassa siitä, että käyttöliittymä voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin, jolloin eniten käytetyt työkalut löytyvät aina yhdestä paikasta.

Capture One Prosta on saatavana sekä Windows- että Mac-versio, ja ohjelman avulla voidaan säätää kuvien yksittäisiä värejä erittäin tarkasti, ja maskien ja tasojen avulla voidaan tehdä säätöjä, jotka vaikuttavat vain kuvan haluttuihin osiin.

Opi lisää Lightroomin käyttöä videopakettimme avulla.

Säästä yli 400 euroa Capture One Pro 20:n hinnassa

Digikuvan tilaajana voit nyt ostaa Capture One Pro 20:n erikoisversion. Siihen sisältyy yli 80 tyylin bonuspaketti, joka on tavalliselle kuluttajalle kalliimpi kuin itse ohjelma.

Style

Tyylit ovat Capture Onen valmiita säätöjä eli esiasetuksia, joita voi lisätä kuviin. Vasemmalla on alkuperäinen kuva, ja oikealla siihen on lisätty Latitude | Pacific -paketin tyyli.

© John Schell

Tyylit ovat esiasetuksia säätökokonaisuuksista, joita voidaan lisätä kuviin parilla napsautuksella. Tällä tavalla voidaan tuoda samaan sarjaan kuuluville kuville yhtenäinen kuvailmaisu ja värimaailma, ja lisämuokkauksia on helppo tehdä tarvittaessa.

Capture One Pro 20:n erikoisversiossa on 81 esiasetusta, jotka on jaettu seitsemään Style Packs -pakettiin. Jos ostat paketit erikseen, ne maksavat yli 400 euroa, mutta Digikuvan tilaajana saat Capture One -ohjelman erikoisversion 349 eurolla ja esiasetukset eli kuvatyylit ilmaiseksi.

Lue myös: 6 hyvää syytä käsitellä kuvat Capture Onella

Film Style Capture One

Tämä tyyli on napattu Film Styles -paketista ja se jäljittelee vanhojen filmien värimaailmaa.

© Phase One

Capture Onen Style Packs -kuvatyylipaketit

Napsauta haluamasi paketin otsikkoa, niin saat lisätietoa Capture Onen sivuilta.

Film Styles – 15 esiasetusta, jotka jäljittelevät vanhojen filmityyppien värejä, kontrastia ja pintarakennetta.

Cinematic Styles – 18 esiasetusta, joihin on haettu innoitusta elokuvista.

Black & White Styles – 18 mustavalkoista kuvatyyliä.

Latitude | Deep Forest – Kahdeksan kuvatyyliä, jotka lisäävät kuviin mystisyyden tuntua.

Latitude | Sunbound – Kahdeksan kuvatyyliä, jotka lisäävät kuviin lämpöä ja syvyyttä.

Latitude | Pacific – Valokuvaaja John Schell on tehnyt seitsemän kuvatyyliä, joihin hän on hakenut inspiraatiota rakastamistaan Yhdysvaltain länsirannikon surffauspaikoista.

Latitude | Infinite Peaks – Seitsemän valokuvaaja Bryan Minearin tekemää esiasetusta, joihin hän on hakenut inspiraatiota suosikkikuvauspaikoistaan.

Näin saat Capture One Pro 20:n erikoisversion

Jos olet lehtemme tilaaja, lataa ohjelma Etunurkasta ja seuraa ohjeita.

Sieltä löydät kaksi opastusvideota, joiden avulla ohjelman käyttö alkaa mukavasti. Voit myös ladata ohjelman koeversion kuukaudeksi.

Kotisivujemme Etunurkka-osio on Digikuvan tilaajille tarkoitettu verkkoympäristö, ja tarjolla on monipuolista digitaalista sisältöä valokuvauksesta – mm. yli 500 videota, testaamillamme kameroilla otettuja kuvia, Lightroomiin ja Photoshopiin tekemiämme säätöjä eli esiasetuksia.

Säästä 400 euroa hankkimalla Capture One Pron erikoisversio tästä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!