Kuvaruutukaappaus Nik Collectionista
Laadukasta ja helppoa kuvankäsittelyä

Nik Collection on suosittu liitännäispaketti, jonka ohjelmilla on helppo muokata kuvia. Paketin tulevaisuus näyttää nyt lupaavalta.

© Nik Collection

DxO vie Nik Collectionia eteenpäin

Hyviä uutisia Nik Collectionin käyttäjille: liitännäispaketti on myyty uusille omistajille, jotka haluavat kehittää sen ohjelmistoa eteenpäin.

torstai 26. lokakuuta 2017 teksti L. Hagemann

Hyviä uutisia Nik Collectionin käyttäjille: Google on myynyt suositun liitännäispaketin ranskalaiselle DxO:lle, joten Nik Collectionin kehitys ei pysähdykään.

Toukokuussa uutisoimme, että Google aikoo jättää Nik Collectionin historiaan. Tarkoitus oli pitää liitännäiskokoelmaa asiakkaille ilmaisena muttei kuitenkaan enää päivittää sitä.

Toimituksessamme tuo uutinen herätti pettymystä, koska Nik Collectionin liitännäiset toimivat kurssiohjelmissamme Lightroomissa, Photoshop CC:ssä ja Elementsissä. Ehdimme jo iloita siitä, kun Google viime vuonna muutti Nik Collectionin maksuttomaksi. 

> Ohjelmiston testi on Välineoppaassamme.

Pysyy toistaiseksi maksuttomana

Monien valokuvauksen ystävien onneksi DxO hankki Nik Collectionin ja kertoo tarjoavansa sitä edelleen liitännäiskokoelmana Photoshopiin ja Lightroomiin. Samalla he kehittävät sitä yhteensopivaksi oman OpticsPro-ohjelmistonsa kanssa.

Nik Collection on tästä eteenkin päin maksuton, ainakin toistaiseksi. 

DxO:lla on suunnitelmissaan kokonaan uusi Nik Collection 2018 -ohjelmisto, joka on tarkoitus esitellä ensi kesänä. Mitä se sisältää ja mahdollisesti maksaa, ei vielä ole tiedossa.

> Paranna Nik Collection -taitojasi ja tilaa 2 numeroa Digikuvaa sekä julkaisemamme kirja Photoshop-koulu, jossa on myös Nik Collection -kursseja, yhteishintaan 14,90 euroa.

Lisätietoa DxO:n Nik Collection -kaupasta ja sen seurauksista on täällä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!