Elements 11 ja monta muuta tarjousta

Nyt on valokuvausharrastajien ulottuvilla useita tarjouksia. Esimerkiksi Photoshop Elements 11 -ohjelman hinnasta nyt 40 prosentin alennus, Topazin liitännäisiä myydään puoleen hintaan, ja myös Apple on alentanut hintojaan.

perjantai 23. marraskuuta 2012

Yhdysvaltain kiitospäivän jälkeen koitti perinteinen musta perjantai eli Black Friday, joka tietää tuntuvia tarjouksia myös monissa nettikaupoissa. Kokosimme tähän niistä muutamia.

Adoben uuden Photoshop Elements 11 -kuvankäsittelyohjelman voi nyt hankkia 40 prosentin alennuksella, ja sama koskee videonleikkausohjelma Premiere Elements 11:ta. Lightroom 4:n hinta on tippunut 20 prosenttia. Adobe-tarjouksista lisää täällä. Adoben verkkokaupassa täytyy käyttää alennuskoodeja.

Topaz on tunnettu Elementsiin ja Photoshopiin käyvistä tasokkaista plug-in-liitännäisitään, ja nyt ovat ostajan markkinat - ohjelmia saa nimittäin puoleen hintaan. Nettikauppa löytyy täältä. Coupon Code -kenttään tulee koodi CyberSavings, ja sen jälkeen napsautetaan linkkiä Apply, jolloinka alennus astuu voimaan.

Apple on myös laskenut hintojaan. Esimerkiksi MacBook Air maksaa nyt 998 euroa eli 101 euroa vähemmän kuin normaalisti. Tämä ja muut tarjoukset löytyvät Applen verkkokaupasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!