Entistä parempi kuvankäsittelypaketti onOnelta

Perfect Photo Suite 7 sisältää entisestään paranneltuja ohjelmia, joilla on helppoa ja mukavaa korjailla kuvia ja tehdä niistä tyylikkäämpiä käsittelyvaiheessa.

maanantai 5. marraskuuta 2012

Amerikkalainen onOne Software on saanut valmiiksi seitsemännen versionsa mittavasta Perfect Photo Suite -ohjelmistostaan, johon on koottuna firman kaikki kuvankäsittelyyn tarkoitetut ohjelmat. Uutuutena on mm. ohjelma nimeltään Perfect B&W, jonka avulla kauniit mustavalkomuunnokset syntyvät helposti.

Paketissa on myös entistä parempi Perfect Effects 4. Ohjelma tarjoaa useita ammattilaisten suosimia kuvatehosteita ja -kehyksiä, jotka voi lisätä yhdellä hiirennapsautuksella. Perfect Portrait 2 -muotokuvaohjelma osaa nyt automaattisesti valita ja myös tasoitella ihon sävyjä.

Muita uutuuksia ovat Perfect Layers 3, jonka avulla tasoilla työskentely onnistuu Lightroomissa. Valittavina on entistä useampia sekoitustiloja, ja Perfect Brush helpottaa kuvassa olevien alueiden merkitsemistä, sillä sen sivellintyökalu tunnistaa kuvan eri elementtien rajakohdat automaattisesti.

Perfect Photo Suite 7 -paketissa ovat mukana myös Perfect Resize 7.5 Pro, Perfect Mask 5.2 ja FocalPoint 2 , joista lisätietoa englanniksi on täällä. Ohjelmistopaketti maksaa 299,95 dollaria eli noin 235 euroa. Vanhemman version päivittäjät selviävät puolta halvemmalla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!