Entistä parempi raw-muunnin DxO Labsilta

Uusin versio tuo lisää terävyyttä muttei tärvele sumennettuja kohtia.

perjantai 25. marraskuuta 2011

DxO sai valmiiksi Optics Pro 7 -raakamuuntimen uusimman version, jossa on panostettu sekä kuvanlaatuun että nopeuteen. Ohjelma osaa ottaa entistä paremmin huomioon ne alueet kuvassa, jotka kuvaaja on optiikan avulla tehnyt tahallaan epäteräviksi, eikä yritä terävöittää niitä ikään kuin väkisin.

Myös Unsharp Mask -työkalua on kehitelty niin, että ohjelman käyttäjä voi helpommin ja tarkemmin säätää kuvan terävöittämistä. Kolmanneksi mainittakoon Protect Saturated Colors -toiminto, joka löytää värien yksityiskohdat entistä paremmin.

Suorituskyky on myös lisääntynyt: Batch-toiminto käsittelee kuvat valmistajan mukaan neljä kertaa edellisversiota vauhdikkaammin. Uutta on myös mahdollisuus käsitellä raakatiedostoja ilman, että luo uuden projektin sitä varten.

Ohjelma avaa uusien, tunnettujen kameroiden, kuten esim. Fujifilm X100, Sony Alpha77 ja NEX-C3 sekä NEX-5N:n raakakuvatiedostot. Tuotteen voi hankkia omakseen tai ladata koeversiona 30.11. alkaen täältä. Jos ostaa sen ennen jouluaattoa, saa sen 33 prosenttia halvemmalla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!