Epätasaisuudet pois ihosta

AKVIS Retoucher 6.0 on kuvankäsittelyohjelma, jolla voidaan nopeasti korjata vioittunut valokuva sekä poistaa häiritsevät tekijät kuvasta.

perjantai 24. toukokuuta 2013

Ohjelmistovalmistaja AKVIS on juuri julkistanut uuden Retoucher 6.0 -ohjelman, josta on olemassa sekä Windows- että Mac OS X -versiot. Erityisen hyvin tämä ohjelma soveltuu ei-toivottujen tekijöiden poistamiseen kuvista sekä vanhojen, skannattujen valokuvien parantelemiseen. Uutuusversiossa on myös nk. batch processing -toiminto, jota käyttämällä ohjelma pystyy käsittelemään kokonaisen kuvasarjan samanaikaisesti.

Poistaessaan kuvasta pölyhiukkasia, naarmuja, läiskiä ja muita ylimääräistä tämä ohjelma ottaa huomioon ja analysoi näitä tekijöitä ympäröivät pikselit ja automaattisesti korjaa ongelma-alueet tämän mukaan. Lisäksi AKVIS Retoucher osaa laajentaa kuvan taustaa monistamalla siihen lisää taustan pikseleitä.

AKVIS Retoucherista on eri versioita, ja niiden hinnat alkavat 67 eurosta. Tarjolla on niin itsenäinen ohjelmaversio kuin mm. plugin-laajennus Photoshopiin ja Elementsiin. Ohjelman voi ladata täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!