Hyviä laajasävykuvia helposti

Uuden HDR Expose 3 -ohjelman ansiosta ei enää tarvita jalustaa, kun tehdään teräviä kuvia joissa on hyvin laaja sävyala.

lauantai 17. elokuuta 2013

Amerikkalainen Unified Color tunnetaan laajasävyohjelmasta, jossa värejä ja kirkkautta säädetään kuvanlaadun vuoksi erikseen laajassa väriavaruudessa. HDR Expose -ohjelman kolmosversiota on paranneltu entisestään.

Tärkein uutuus on, että HDR Expose 3 pystyy nyt yhdistelemään hiukan erilaisia otoksia. Jalustan käyttäminen ei siis ole enää välttämätöntä, jotta kuva saadaan koostettua terävänä. Ohjelmaan on saatu myös tehokas toiminto, jolla voidaan poistaa liikkuvia kohteita. Näin ne näkyvät vain yhteen kertaan eivätkä kummittele haamukuvina useammassa paikassa.

Myös kuvanlaatua on saati parannettua. Uudella Adaptive Tone Mapping -toiminnolla kuvaan saadaan sekä hyvä kontrasti että hyvä yksityiskohtien toisto koko sävyalueella. HDR Expose 3 on itsenäinen ohjelma. Se maksaa 89 euroa ostettuna yrityksen kotisivulta www.unifiedcolor.com. Versio 32 Float v3 on Photoshopin liitännäinen, joka maksaa 67 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!