Esiasetukset helpottavat kuvankäsittelyä. 

© Shutterstock

Ilmaiset esiasetukset: Saa Lightroom loistamaan

Annamme sinulle tässä 5 valmiiksi määritettyä tehostetta, joita voit käyttää omiin kuviisi Lightroomissa vain yhdellä napsautuksella. Lataa esiasetukset täältä.

perjantai 14. heinäkuuta 2023 teksti N. Knudsen

Tiedämme, kuinka kauan unelmakuvien kuvankäsittely voi kestää, ja siksi haluamme auttaa.

Siksi tässä on 5 esiasetettua tehostetta, joita kutsutaan myös esiasetuksiksi ja jotka on helppo lisätä omiin valokuviisi.

Sinun tarvitsee vain ladata esiasetuspaketti ja tuoda se Lightroomiin, minkä jälkeen voit käyttää kaikkia säätöjämme omissa valokuvissasi. Paketissa on muun muassa tehosteita, jotka muuttavat valokuvasi mustavalkoisiksi kontrastitehosteella, tehosteita, jotka antavat vanhanaikaisen seepiatehosteen, sekä tehosteita, jotka luovat jyrkän kontrastin ja hienoja värejä. 

Lataa ne täältä

Näin käytät esiasetuksia

Kun olet ladannut esiasetukset sisältävän zip-tiedoston ja tallentanut sen esimerkiksi työpöydällesi, voit asentaa sen Lightroomiin valitsemalla File ja Import Develop Profiles and Presets....

Sen jälkeen löydät uudet esiasetukset Develop-moduulista, jossa ne ovat vasemmalla puolella olevan Presets-paneelin User Presets -kohdassa. Napsauttamalla esiasetusta voit käyttää sen säätöjä valitsemaasi kuvaan.


Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!