Jaa valokuvasi sosiaalisessa mediassa

Sukulaisesi ja ystäväsi näkevät kuvasi parhaiten sosiaalisen median kautta. Näytämme miten se tapahtuu, ja meillä on vinkkejä siitäkin, mikä palvelu sopii parhaiten juuri sinulle.

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sosiaalinen media kiinnosti aluksi erityisesti nuoria. Nykyään lähes kaikki ovat siinä jo innolla mukana. Sosiaalisessa mediassa tapahtuu suuri osa aivan arkisesta perheen ja ystävien vuorovaikutuksesta, mutta nykyään myös julkisuuden henkilöiden, esimerkiksi Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman tai poplaulaja Madonnan ja kaikkien heistä kiinnostuneiden välisestä viestinnästä. Kaikki merkittävät julkisuuden henkilöt poliitikoista rokkareihin saavat sanottavansa julkisuuteen silmänräpäyksessä ja hyvin laajalle nimenomaan sosiaalisen median kautta.

Sosiaalista mediaa voidaan käyttää monin eri tavoin, mutta valokuvaajan kannalta on tietysti kiinnostavinta saada kuvat esiin säännöllisesti niin, että tutuilta ja muilta käyttäjiltä saadaan palautetta parilla hiiren napsautuksella. Parhaat omat valokuvat saadaan näytille, ja samalla kuvista voi saada aikaan kritiikkiä ja keskustelua, joka siitten auttaa kehittymään valokuvaajana.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!