Näin pääset helposti alkuun suosikkiohjelmallamme

Kuvien käsittelyyn on tarjolla lukemattomia ohjelmia. Seuraavassa tarkastelemme lähemmin yhtä suosikkiamme, Lightroomia.

torstai 14. syyskuuta 2023 teksti K. Nygaard

DigiKUVAn toimituksessa on käytössä useita eri kuvankäsittelyohjelmia, mutta yksi suosikeistamme on Lightroom. Sillä voit sekä pitää kaikki kuvasi järjestyksessä että muokata niitä. Sillä on myös helppo löytää tietty kuva jostakin tietystä tilanteesta.

Kattava videopakettimme käy läpi kaikki kuvien siirtämiseen, järjestämiseen ja muokkaamiseen liittyvät perustoiminnot. Opit muun muassa lajittelemaan kuvakokoelmasi, siivoamaan ja poistamaan samankaltaisia kuvia sekä käyttämään avainsanoja, joiden avulla kuvat on helppo löytää myöhemmin.

Lue myös: Tutustu DigiKUVAn uusimpiin tarjouksiin täällä

Videoilla käydään läpi kaikki tärkeät asetukset, jotka tekevät kuvistasi parempia. Kerromme muun muassa, mitä kannattaa ottaa huomioon valon, värien ja kohinan säätämisessä.

Alla on linkki videokoulun osioon, jossa käymme läpi valoon ja väreihin liittyviä asioita.

Tuntikausiksi luettavaa ja inspiraatiota

Jos olet kiinnostunut katsomaan koko videosarjan, tilaa DigiKUVA, niin pääset tutustumaan kaikkeen laadukkaaseen verkkosisältöömme Etunurkassa.

Etunurkasta voit ladata turvallisesti parhaat sovellukset kamerallesi. Tarjolla on myös laaja valikoima artikkeleita, oppaita ja e-kirjoja, joita voit lukea milloin itse haluat.

Voit myös lukea DigiKUVAa Wype-sovelluksessamme. Tilaajana voit lukea DigiKUVAn numeroita usean vuoden ajalta ilman lisämaksua.

Näin voit helposti ottaa DigiKUVAn mukaasi lomalle, mökille tai vaikka puistoon ja oppia lisää reissussakin.

Juuri nyt verkkokaupassamme on runsaasti mahtavia tarjouksia. Tutustu täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!