Nyt kannattaa tehdä uusin Adobe-päivitys

Adobe teki uusia ominaisuuksia Lightroomiin ja Photoshopiin.

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Adobe Lightroom- ja Photoshop-kuvankäsittelyohjelmiin on nyt tarjolla uudet päivitykset. Ulkoisesti eniten on muuttunut raakakuvamuunnin. Kauan odotetun uudistuksen jälkeen Photoshopin käyttöliittymä on tummanharmaa ja uusi Camera Raw 9.5 vastaa muun ohjelman ulkonäköä.

Tämän lisäksi Adobe on paiskinut töitä päivittäessään Lightroom CC:n versioksi 2015.5 ja Lightroomin versioksi 6.5. Ensisijaisena tarkoituksena on ollut korjata useita tunnettuja vikoja ja virheitä. Samalla on myös kehitetty laitetukea niin, että yhä suurempi osa kaikista markkinoilla olevista uusista kameroista ja objektiiveista on yhteensopivia näiden ohjelmien kanssa.

Tukea uusille kameroille ja objektiiveille

Erityisesti Canon ja Nikon ovat ahkerasti esitelleet uusia kameramalleja viime aikoina, ja niiden omistajat hyötyvät Adoben uusimmista ohjelmistopäivityksistä. Niiden kanssa sopivat yhteen monien muiden lisäksi mm. Canon EOS-1D X Mark II, EOS 80D ja EOS 1300D sekä Nikon D5 ja D500.

Myös yhteensopivien objektiiviprofiilien lista on suorastaan loputon. Tämä on hyvä uutinen kaikille Lightroomin käyttäjille.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!