Kun valokuva tuodaan Photolemuriin, sen parantelu alkaa saman tien.

© Skylum

Photolemur 3 parantelee valokuvat automaattisesti

Tekoälyn avulla Photolemur 3 -ohjelma parantaa valokuvien värejä, valoisuutta ja muita keskeisiä ominaisuuksia. Digikuvan tilaajana saat nyt tämän 35 arvoisen kuvankäsittelyohjelman ilmaiseksi.

perjantai 4. syyskuuta 2020 teksti K. Engbo

Jos et tiedä tarkalleen, mitä sinun pitäisi säätää, jotta kuvastasi tulisi parempi, tai jos sinulla on nippu kuvia, joita haluaisit parantaa helposti ja nopeasti, Skylumin tekoälykäs Photolemur 3 -ohjelma auttaa.

Photolemur muokkaa kuvia tekoälyn avulla

Tekoälyn avulla Photolemur analysoi jokaisen kuvan ja tekee niihin optimaaliset kuvankäsittelysäädöt.

Ohjelma säätää valoisuuden ja värit sekä parantaa taivasta, tasoittaa ihoa muotokuvissa sekä poistaa kuvakohinan ja optiset virheet.

Alla on alkuperäinen kuva vasemmalla ja Photolemurin käsittelemä oikealla. Vertaile versioita keskenään siirtelemällä pystyviivaa vaakasuunnassa.

Photolemur 3 on erittäin helppokäyttöinen ohjelma. Tuo vain yksi tai useampi kuva ohjelman käyttöliittymään, ja ohjelma käsittelee kuvat automaattisesti.

Photolemur 3 käsittelee monta kuvaa kerrallaan

Jos olet tuonut ohjelmaan useita kuvia, voit pistää Photolemur 3:n käsittelemään ja tallentamaan ne, ja siinä kaikki. Tämän helpommaksi ei kuvankäsittely tule.

Voit käyttää ohjelmaa myös Lightroomin ja Photoshopin liitännäisenä lähettämällä kuvia vaikkapa Lightroomista Photolemur 3:een ja takaisin, kun ne on säädetty automaattisesti.

Alla oleva video esittelee ohjelmaa ja sen tuloksia.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!