5 suurinta uutuutta Elements 14:ssä

Adobe on julkistanut suositun kuvankäsittelyohjelmansa uuden version, joka tarjoaa useita suuria uutuuksia ja parannuksia vanhoihin ominaisuuksiin. Näytämme näillä sivuilla, mitä tärkeimmillä uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla voi tehdä.

tiistai 17. marraskuuta 2015

Elements 14 on jo joillekin tuttu, ja siinä on tavalliseen tapaan muutamia uutuusominaisuuksia ja -toimintoja. Kuvankäsittelypuolella vaikuttivat lupaavalta viisi uutta ominaisuutta, joihin tutustumme täällä.

Täyttä vauhtia Guided-osiossa on uusi tehoste nimeltä Speed Effect. Sillä voidaan lisätä toimintakuvien vauhdin vaikutelmaa.

Ei tärähtäneitä kuvia Uusi Shake Reduction -toiminto kykenee nimittäin löytämään epäterävyydestä terävyyttä, vaihtelevasti.

Poista sumu ja utu Uudella Haze Removal -toiminnolla saadaan kaukaisiinkin kohteisiin selkeyttä ja kontrastia vain parilla hiiren napsautuksella.

Tarkkoja syväyksiä Refine Selection Brushin Push -toiminnolla voidaan syväystä hienosäätää entistä tarkemmin muotokuvissa tai tarkoissa eläinkuvissa.

Kätevät tehosteet Smart Looks -toiminto tutkii nopeasti kuvan kohteen, värit ja kirkkauden. Sen jälkeen se antaa viisi tehoste-ehdotusta.

Jos haluat oppia käyttämään Elements 14:ää, kaiva esiin juttujamme lehden kurssiosiosta. Sieltä löytyy monia kuvankäsittelykursseja, jotka tehdään Adoben ohjelmilla kuten Elements ja Photoshop.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!