Elements 10 on tullut

Suositun kuvankäsittelyohjelma Elementsin päivitys seuraavaan versioon on jokasyksyinen tapaus. Adobe on odotetusti julkaissut version 10 sekä kuvan- että videonkäsittelyohjelmastaan.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Taas on aika vaihtaa kuvankäsittelyohjelmaa. Juhlaversioihin Photoshop Elements 10 ja Premiere Elements 10 on lisätty entistä kehittyneempiä ominaisuuksia ja toimintoja.

Photoshop Elements 10:n Organizerissa on visuaalinen hakutoiminto, jolla voi etsiä muotoja ja värejä sekä yhdistellä niitä tarpeidensa mukaan. Lisäksi sillä voi etsiä kuvissa olevia esineitä. Facebookin käyttäjät pääsevät nyt tätäkin kautta merkitsemään ystäviään.

Adobe on rakentanut Guided-kuvankäsittelymodulin. Siihen kuuluu mm. taiteellinen taustasumennus eli nk. Orton-tehoste, jonka voi lisätä kuvaan.

Myös Premiere Elements 10 on saanut joukon uusia ominaisuuksia, kuten esim. zoomaus- ja panorointitoiminnon. Valmiin videon voi eksportoida AVCHD-muotoon, ja teräväpiirtovideoita voi nyt polttaa tavallisella dvd-poltto-ohjelmalla. Videoita voi myös ladata YouTubeen ja Facebookiin.

Sekä Photoshop Element 10 että Premiere Elements 10 maksavat 102 euroa kumpikin. Molemmat ohjelmat voi ostaa yhdessä, jolloin hinta on 154 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!