Photoshop Elements Speed Effect

Elements uudistui jälleen

Maailman johtava harrastajatason kuvankäsittelyohjelma Photoshop Elements on päivitetty uuteen versioon, jolla pystytään mm. lisäämään kuviin vauhtitehosteita ja poistamaan utuisuutta. Samalla uudistui myös videoleikkuri Premiere Elements.

maanantai 28. syyskuuta 2015

Merkittävimpiin uutuusominaisuuksiin kuuluu Expert-osiosta löytyvä Haze Removal, joka poistaa esim. maisemakuvista utuisuutta ja tuo niihin selkeyttä.

Photoshop Elements Haze Removal

Eläinten turkissa olevien karvojen ja jopa yksittäisten hiusten poistaminen kuvista on entistä helpompaa Refine Selection Brushin alle sijoitetun uuden Push-toiminnon ansiosta.

Photoshop Elements

Käsin otettujen tärähtäneiden tai epätarkkojen kuvien laatua korjaa Photoshopista tuttu Shake Reduction -toiminto, joka on hyödyllinen mm. selfie-omakuvien muokkauksessa.

Uudella ohjelmaversiolla voidaan tehdä yhteensä 34 kuvatehostetta, jotka on jaoteltu eri tyylilajeihin kuten esimerkiksi mustavalkotehosteet. Yksi uutuustehosteista on nimeltään Speed Effect, jolla voidaan lisätä liikkuvaan kohteeseen vauhtiviivoja. Työkalu opastaa käyttäjää vaihe vaiheelta kuvan muokkauksessa.

Järjestelyosio Organizer on myös uudistunut. Sinne voi nyt tuoda esim. Facebook-kavereiden kuvia, jotka Elements sitten järjestelee kasvojentunnistustoimintonsa avulla.

Me arvioimme uuden Elementsin lähiaikoina sekä julkaisemme Etunurkassa videoita sen uutuusominaisuuksista. Adobe Elements 14 -paketti maksaa 155 euroa ja päivitys vanhasta ohjelmistopaketista uuteen maksaa 127,72 euroa. Adobe Photoshop Elements 14 ja Adobe Premiere Elements 14 ovat saatavilla erikseen hintaan 102,92 euroa/ohjelma. Ohjelmistojen vanhat versiot voi myös päivittää uuteen versioon hintaan 84,32 euroa/ohjelma. Ohjelmat ovat saatavilla myös erikoishintaan opiskelijoille ja oppilaitoksille.

Photoshop Elements

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!