PSE 11 boxshot

Photoshop Elements 11 vakuuttaa

Huippusuositun kuvankäsittelyohjelman juuri julkistetussa versiossa on kokonaan uusi ja entistä parempi käyttöliittymä sekä monia vahvuuksia isoveli Photoshop CS6:sta. Kokeiluversio on jo ladattavissa.

tiistai 25. syyskuuta 2012

Maailman suosituimmasta valokuvankäsittelyohjelmasta on julkistettu uusi, entistä parempi painos. Version 11 käyttöliittymä on kokonaan uudentyyppinen: se on entistä valoisampi, joten eri kuvakkeet löytyvät vaivattomasti, ja lisäksi liikkuminen helpommasta kuvankäsittelytilasta (Quick, Guided ja Expert) vaikeampaan ja takaisin sujuu mutkattomasti.

Raw-kuvamuunnin on uudistunut paljon, jotenka tästä lähtien puhkipalaneiden huippuvalokohtien pelastaminen, liian tummien varjokohtien avaaminen sekä kirkkauden lisääminen onnistuu samalla tehokkuudella kuin Photoshop CS6- ja Lightroom 4 -ohjelmissa. Kuvakohinan vaimennustoiminto on myös kehittynyt entisestään huomattavasti.

Elements 11 on saanut Photoshopista tutun Lens Blur -suodintehosteen, jolla voi lisätä kuvaan luonnollisen ja uskottavan näköisen taustasumennuksen. Merkittävä uudistus on myös se, että uutuusohjelmalla onnistuu myös yleensä hankala ja työläs hiusten syvääminen irti taustastaan, mistä on kiittäminen Refine Edge -toimintoa.

Ohjelmassa on joukko uusia tehosteita, joista mainittakoon Guided-kuvankäsittelytilasta löytyvät, ala- ja yläsävykuvien tekemistä varten olevat Low-Key ja High-Key. Lisätietoa Elements 11:sta löytyy täältä englanniksi. Olemme parhaillaan kokeilemassa uutuutta ja kerromme siitä lisää lehtemme tulevissa numeroissa. Maksuttoman kokeilueversion voit ladata täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!