Uudet Elements-versiot julki

Adobe julkisti tänään Elements 13 -ohjelmaversiot valokuvien ja videoiden käsittelyyn. Ohjelmissa on monia uusia ja käyttämistä helpottavia ominaisuuksia.

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Uudessa Photoshop Elements 13:ssa on sekä suuria että pieniä uutuusominaisuuksia ja -toimintoja verrattuna edeltäjäjäänsä. Yksi suurista uudistuksista on Elements Live -kanava, joka tarjoaa uusimmat päivitykset sekä käyttövinkkejä niin vasta-alkajille kuin konkarikäyttäjillekin. Kuvaesitysominaisuuksia (Slideshow) on uudistettu siten, että valittavana on viisi eri teemaa sen jälkeen kun esitettävät kuvat on valittu. Rajaustyökalua (Crop Tool) on kehitetty: Intelligent Crop Suggestion -työkalulla voidaan tehdä älykkäitä rajauksia. Työkalu analysoi kohteet, kuten kasvot, horisontit ja muut muodot, ja ehdottaa käyttäjälle eri vaihtoehtoja kuvan rajaukselle. Kuvatehosteita on tehty lisää, ja valokuvien yhdisteleminen on entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Myös videoeditointiohjelma Premiere Elements uudistui. Versiossa 13 on esimerkiksi ominaisuus, jolla voidaan näppärästi merkitä videoista suosikkikohdat ja luoda näistä esimerkiksi lyhytelokuvan valmiiksi jaettavaksi. Ohjelmat ovat saatavilla yhtenä pakettina tai erikseen Windowsille ja Macille Adoben verkkosivuilta. Adobe Elements 13 -paketti maksaa uusille käyttäjille 153,75 euroa ja päivityksenä edellisestä versiosta 126,69 euroa. Photoshop Elements 13 ja Premiere Elements 13 ovat myös saatavilla erikseen hintaan 83,64 euroa/ohjelma.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!