Lightroom-peruskurssi

Lightroom-peruskurssin 1. jaksossa perehdytään valokuvien tuontiin.

© Digikuva

Katso suuren Lightroom-peruskurssimme 1. osa ilmaiseksi

Olemme saaneet valmiiksi kymmenosaisen videopaketin, jossa käydään läpi Lightroom Classic CC -ohjelman perustoiminnot. Koko sarjan voivat katsella vain Digikuvan tilaajat, mutta nyt pidämme sarjan ensimmäisen osan avoinna katseltavaksi kaikille.

torstai 21. maaliskuuta 2019 teksti Kristofefr Engbo

Digikuvan tilaajille on tarjolla runsaasti videoita, oppaita, e-kirjoja ja ohjelmistoja digitaalisessa ympäristössämme, jonka nimi on Etunurkka.

Uusimpiin videosarjoihimme kuuluu Lightroom-peruskurssi, joka on heti saavuttanut paljon suosiota. Siinä käydään läpi kuvankäsittelyohjelman tärkeimmät toiminnot ja työkalut sekä annetaan niksejä niiden käyttöön.

Katso ensimmäinen osa maksutta

Nyt voit katsoa Lightroom-peruskurssin ensimmäisen osan ilmaiseksi. Videolla kerromme sarjan sisällöstä sekä näytämme, kuinka kuvia tuodaan ohjelmaan mahdollisimman vaivattomasti.

Lightroom-peruskurssi

Yhdellä videolla näytämme, kuinka tämän kuvan valoisuus ja värit säädetään parhaalla mahdollisella tavalla sekä objektiivivirheet korjataan.

© Digikuva

Peruskurssi koostuu kymmenestä osasta, ja muissa osissa käsitellään kuvien järjestelemistä, haluttujen kuvien löytämistä helposti sekä mm. valoisuuden, värien ja kuvaterävyyden säätämistä.

Videoilla näkyy myös, miten Digikuvan asiantuntija käsittelee omia kuviaan. Kurssin aikana kerromme myös, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun kuvien valoisuutta ja värejä muokataan Lightroomilla.

Katso Lightroom-peruskurssin 1. osa tästä, ja tilaajat voivat katsoa kaikki 10 osaa täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!