Lightroom 3.5 Camera Raw 6.5

Lightroom ja Camera Raw saivat uudet päivitykset

Nyt on mahdollista avata uusimpien Olympus-, Panasonic- ja Sony-kameroiden raw-tiedostot.

lauantai 1. lokakuuta 2011

Viime kuukausina markkinoille on tullut hurjasti uusia kameroita, mutta niiden tuoreet omistajat ovat joutuneet odottelemaan pystyäkseen muuntamaan raakakuvatiedostonsa kuviksi Lightroom 3 ja Photoshop CS5 -ohjelmilla. Mutta nyt odotus palkitaan uusilla päivityksillä, jotka sopivat yhteen peräti 23 kameramallin kanssa. Lightroom 3,5 ja Camera Raw 6,5 avaavat mm. seuraavien kameramallien raakatiedostot: Nikon Coolpix P7100, Olympus E-P, Olympus E-PL3, Olympus E-PM1, Panasonic DMC-G3, Panasonic DMC-GF3 ja Pentax Q. Samaan luetteloon kuuluvat myös Sony Alpha NEX-C3, Sony Alpha NEX-5N, Sony Alpha35, Sony Alpha65 ja Sony Alpha77.

Nämä uudet ohjelmapäivitykset korjaavat lisäksi myös optisia virheitä monista objektiiveista, kuten Canon EF 14mm F2.8 L USM ja Nikon AF-S 24mm F1.4G ED, Nikon AF-S 35mm F1.4G sekä Nikon AF-S 50mm F1.8G.

Lightroomin vikoja on saatu korjattua, joten ohjelma toimii nyt entistä liukkaammin. Lisätietoa päivityksistä ja parannuksista saa täältä. Sekä Lightroom että Photoshop CS5 ilmoittavat, että uudet versiot on nyt saatavilla – jos näin ei käy, ne voi noutaa käsityönä Adobelta täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!