Perfect Layers

Nauti parannetuista kuvatasojen säädöistä Lightroomissa

Kokeile ilmaiseksi Perfect Layers -uutuutta, joka vie kuvankäsittelyn uudelle tasolle.

perjantai 20. toukokuuta 2011

Olemme aiemmin kertoneet OnOne Softwaren pienestä nerokkaasta pluginista, jonka ansiosta on mahdollista työskennellä kuvatasoilla Lightroomissa ja Aperturessa. Nyt pääsemme lopultakin kokeilemaan Perfect Layersia. Kyse on alkuvaiheessaan olevasta koeversiosta nimeltä Public Preview, jossa voi tosin vielä olla vikoja ja puutteita kuten kaikissa keskeneräisissä laitteissa yleensäkin. Toisaalta sen lataaminen ei tässä vaiheessa myöskään maksa mitään.

Perfect Layersilla voi työskennellä tasoilla samaan tapaan kuin Elementsillä ja Photoshopilla. Samaan näkymään voi avata useampia kuvia ja yhdistellä niiden osia toisiinsa maskien tai sekoitusefektien avulla sekä säädellä kontrasteja ym. ominaisuuksia.

Perfect Layers avataan samalla tavalla kuin kuin itsenäinen ohjelmaikkuna Lightroomissa. Uudet kuvat tallentuvat psd-tiedostona tasojen ja maskien kanssa muuttumattomina, ja ne voi avata esim. Elementsissä taikka pelkästään katsella niitä Lightroomissa. Valmiin version odotetaan ilmestyvän kesän aikana. Lisätietoa Perfect Layersista, ja itse koeversionkin, saa täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!