Adobe Photoshop CC Adobe Firefly

Generative Fill -toiminnolla voit vain kirjoittaa lisättävän kohteen nimen, ja Photoshop etsii tekoälyn avulla kuvia, jotka sopivat täydellisesti valokuvaasi.

© Adobe

Photoshop – tekoäly laajentaa kuvankäsittelyn mahdollisuuksia

Adobe lisää Photoshopiin uusia ominaisuuksia, jotka avaavat kuvankäsittelyyn aivan uusia mahdollisuuksia tekoälyn avulla.

perjantai 8. syyskuuta 2023 teksti P. Siersbæk

Photoshopin Generative Fill -ominaisuuden (Generatiivinen täyttö) avulla voit vain kirjoittaa valokuvaan lisättävän kohteen nimen, ja Adobe Firefly -tekoälymoottori etsii automaattisesti kuvia, jotka sopivat täydellisesti kuvaasi.

Toinen uusi tekoälyä hyödyntävä työkalu, Generative Expansion eli Generatiivinen laajennus, taas laajentaa valokuvaa mihin tahansa suuntaan siten, että lopputulos pysyy realistisena.

Vedä Photoshopissa rajaustyökalu kuvan alkuperäisten reunojen ulkopuolelle haluttuun kokoon ja napsauta sitten Generate. Tyhjä tila täytetään automaattisesti sisällöllä, joka sulautuu olemassa olevaan kuvaan ja laajentaa kuva-alaa. Voit myös kirjoittaa haluamasi kuvauksen tarkempaa tulosta varten.

Jos sinulla on CC-käyttäjätili, voit ladata uusia ominaisuuksia sisältävän maksuttoman beta-version osoitteesta adobe.com. 

>Lue myös: 4 ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa

Adobe Photoshop Adobe Firefly

Tässä Photoshop on löytänyt kolme erilaista majakkaa, jotka ohjelma voi liittää kuvaan nopeasti ja automaattisesti.

© Adobe

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!