72 uutta ominaisuutta Photoshop CS6:ssa

Photoshop CS6:ssa on peräti 72 uutta ominaisuutta. Photoshopin kaikista uutuustoiminnoista kerromme täällä.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Niitä on CS6:ssa kokonaista 72 kappaletta, ja niihin sisältyy kaikkea aina suurista, jopa 5000 pikselin siveltimistä, 3D-tiedostojen, esimerkiksi mpo-muodon tukeen ja edelleen automaattiseen parhaan menetelmän valitsemiseen, kun kuvan kokoa muutetaan Image Resizella.

Uutuuksia kuvankäsittelyyn: Uusi menetelmä automaattiseen sävytasapainon ja kontrastin parantamiseen Enhance Brightness- ja Contrast-säädöillä helpottaa elämää, kun on kiire. Napsauta Auto-painiketta Curves- tai Levels-valintaikkunassa. Se toimii paljon paremmin kuin entiset menetelmät.

Tehokas työkalu Patch Tool esimerkiksi ryppyjen retusoimiseen on sekin parantunut. Se osaa ensinnäkin Content-Awaren tapaan täyttää yksityiskohtia. Parasta kuitenkin on, että työkalua voidaan lopultakin käyttää erillisessä tasossa Sample All Layers -toiminnolla.

Liquify-suodin on nopeutunut tuntuvasti, koska se käyttää näytönohjainta. Myös siveltimen kokoa voi muutella helpommin näppäinoikoteillä, ja mukana on vihdoin pelastusrengas, joka muistaa automaattisesti kaikki säädöt, kun suodinta on käytetty.

Uusia ja parempia tehosteita: Uudella Oil Paint -suotimella saadaan kuviin hetkessä öljymaalauksen vaikutelma. Se on parempi kuin Photoshopin muut taidesuotimet, sillä tehostetta voidaan säädellä paljon niitä enemmän.

Uudenlaisella Color Lookup -säätötasolla voidaan tehdä värin ja kontrastin erityissäätöjä, joilla esimerkiksi päivänvalossa otetun kuvan saa näyttämään siltä, kuin se olisi otettu kuun valossa.

Uudistetulla Extended-versiolla on paljon nopeampaa työskennellä 3D-tilassa. Teksti voidaan nyt muuntaa kolmiulotteiseksi ja jatkaa sen muokkausta. Mahdollinen varjotehoste näkyy nyt koko ajan.

Paljon lisätietoa kaikista uusista toiminnoista ja parannuksista on jutussamme täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!